Masquefa acollirà diverses activitats amb motiu de la festa de la castanyada i la diada de Tots Sants.

Contacontes i exposició
D’una banda, la Biblioteca Municipal ha organitzat per al dilluns 29 d’octubre la sessió de contacontes ‘Jo no tinc por’. Es farà a les 6 de la tarda i anirà a càrrec de la companyia Top Guay. Petits i grans podran gaudir de relats sobre castanyes, panellets i …por! A més, la Biblioteca també acollirà l’exposició ‘Halloween vs Castanyada’, amb un ampli fons documental de llibres, pel·lícules i música sobre aquesta temàtica. També està prevista la visita d’una castanyera molt especial.

‘La rumba de la castanya’
D’altra banda la Penya blanc-i-blava i el Col·lectiu Desfesta, amb el suport de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament, han organitzat una nova edició de ‘La rumba de la castanya’. Aquest n’és el programa:

Divendres 26 d’octubre
Torneig de PRO/FIFA
A les 17h al Casal de Joves

Dissabte 27 d’octubre
Batalla de ‘gallos’ (concurs de cantants de rap)
A les 17h al Casal de Joves

Concert
A les 23h a la Sala Polivalent

Dijous 1 de novembre
Torneig de póker
A les 17h a la Sala Polivalent

Caminada nocturna del CEA
També amb motiu de la festa de la castanyada, el Club Excursionista Anoia organitza un any més una caminada nocturna. Està prevista per a aquest dissabte, 27 d’octubre, a partir de 2/4 de 9 del vespre. El recorregut no se sabrà fins al darrer moment. Els organitzadors animen tothom a participar-hi fins i tot en cas que el temps no acompanyi. Hi haurà castanyes i moniatos per a tothom; mistela per als grans i cacau per als infants i joves.

Els participants s’hauran de trobar a 2/4 de 9 del vespre al local del CEA (al C/ Crehueta, 33). Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a l’adreça ceanoia@hotmail.com (indicant el nom dels participants), personalment al local social del CEA (el divendres de 19h a 21h), o bé trucant al 93 772 67 20, també el divendres de 19h a 21h. El preu de la inscripció és d’1 euro per persona.

Horari especial al cementiri
Finalment, coincidint amb les dates de Tots Sants el cementiri de Masquefa farà un horari especial perquè els masquefins puguin recordar els seus difunts. El dimarts 30 d’octubre, el dimecres 31 d’octubre i el dijous 1 de novembre el cementiri obrirà tot el dia: des de les 8 del matí fins a les 6 de la tarda.

El dia 1 de novembre, diada de Tots Sants, els representants de l’Ajuntament tornaran a ser al cementiri per fer la tradicional ofrena floral i la lectura d’un poema davant la tomba dels soldats morts durant la gerra civil.