L’Ajuntament ha iniciat els tràmits per construir la piscina coberta i resoldre, així, una assignatura pendent que el municipi arrossega de fa temps: disposar d’un equipament que doni servei tant a l’estiu com a l’hivern, evitant que els masquefins hagin de marxar a altres municipis.

En el Ple del novembre el Consistori ja va aprovar encarregar a l’empresa municipal Masquefa Impulsa que gestioni la contractació de la redacció del projecte i l’adjudicació de les obres, a més de traspassar-li els recursos necessaris. El punt es va aprovar amb els 8 vots a favor de l’equip de govern de CiU, les 2 abstencions d’ERC i PP, i els 3 vots en contra de PM-PSC-APM, FM i el regidor no adscrit David Minoves.

L’objectiu de l’equip de govern és acabar construint, en diferents fases, un complex esportiu amb una piscina d’adults, una altra piscina per a infants, i una zona d’spa, a l’antic camp de futbol.

La previsió és que la primera fase, la piscina en format d’estiu, estigui enllestida al juny. Després, en una segona fase, es farà el cobriment de la instal·lació.

El govern municipal aborda aquesta inversió perquè vol donar compliment a una necessitat dels vilatans que és històrica. I ho fa ara, atès que ha pogut portar l’Ajuntament a una situació d’estabilitat i solvència econòmica, i que ha aconseguit també el compromís de disposar d’ajuts d’altres institucions com la Diputació de Barcelona.