La vila tornarà a convertir-se en la capital del futbol base el cap de setmana del 13 i 14 de juny. El Trofeu Vila de Masquefa, que arriba a la cinquena edició, portarà fins a casa nostra un total de 15 clubs, amb algunes de les primeres espasses. En total, fins a 44 equips –des de la categoria promeses (3 anys) fins als juvenils- disputaran 44 partits al llarg de tot el cap de setmana, tan al matí com a la tarda.

La competició, organitzada pel Futbol Club Masquefa amb la col·laboració de l’Ajuntament, es jugarà dissabte d’1/4 de 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre, i diumenge, de les 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre.

Els clubs que hi participaran seran El Prat, l’Anoia, el Pubilla Cases, el Martorell, la Torre de Claramunt, l’Almeda, el Pallejà, el Santa Eulàlia, la Pobla de Claramunt, el Sant Esteve Sesrovires, l’Espluguenc, el Cornellà, el Sant Maure, la Fundació Vilafranca i el Futbol Club Masquefa.

Del club amfitrió hi jugaran fins a 13 equips: els dos promeses (A i B), els dos prebenjamins (A i B), els dos benjamins (A i B), els dos alevins (A i B), els dos infantils (A i B), les fèmines infantil cadet, el cadet i el juvenil.

Com ha succeït en les quatre edicions precedents, els organitzadors esperen que les graderies del camp de futbol tornaran a omplir-se de gom a gom d’afeccionats per gaudir d’un gran espectacle futbolístic i veure les evolucions d’aquestes joves promeses del futbol. Més enllà d’això, per al FC Masquefa aquest trofeu és també una manera de fomentar la pràctica del futbol entre els infants i joves i inculcar-los valors com l’esportivitat, el respecte, el treball en equip i el companyerisme, en la mateixa línia de la tasca que el club fa al llarg de tota la temporada.