La segona plantada col•lectiva al Bosc dels Infants va ser tot un èxit. Fins a 64 famílies van plantar el diumenge 20 de març les alzines que l’Ajuntament ha regalat a tots els nadons nascuts durant l’any 2010, en total 106 nens i nenes. Tots ells tindran el seu arbre al Bosc dels Infants, ja que també s’hi van plantar les alzines de les famílies que no van poder ser-hi.

Aquest era el segon any que es duia a terme aquesta original iniciativa, que està convertint el parc que hi ha al costat de l’aparcament de camions de La Pedrosa en un autèntic bosc dels nens i nenes de Masquefa. L’any passat van ser les famílies amb infants nascuts el 2009 les que hi van plantar les seves alzines, mentre que aquest any hi han posat la segona llavor les famílies amb nadons nascuts durant el 2010.

La plantada va tornar a despertar els elogis de les famílies participants, les quals coincideixen a destacar que activitats com aquesta contribueixen a que els infants aprenguin a estimar la natura i alhora fomenten valors com el respecte al medi ambient i la sostenibilitat. A més, la iniciativa destaca la importància dels espais públics i col•lectius i, a la vegada, permet que Masquefa pugui guanyar una nova zona verda.

Amb aquest objectiu l’Ajuntament continuarà obsequiant cada any les famílies que tinguin nadons. La intenció és que, amb el temps, la vila pugui gaudir d’un gran i frondós bosc dedicat als nostres infants.