L’acTIC és un certificat digital de la Generalitat de Catalunya que acredita, davant de qualsevol empresa o administració, el nivell de coneixements que es té en l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). En l’actual Societat de la Informació i la Comunicació el certificat acTiC és cada vegada més valorat per part de les empreses i les institucions.

Conscient d’aquest fet, l’Ajuntament de Masquefa organitza periòdicament cursos per a l’obtenció del certificat acTIC: un de nivell bàsic i un altre de nivell mitjà.

Nivell bàsic: del 9 al 30 de març, els dilluns i dimecres, de les 11.30 fins les 13h. Les inscripcions són de 1 de febrer fins 7 de març
Nivell mitjà: del 12 de gener fins al 23 de febrer, dilluns di dimecres, de les 11.30 fins els 13h. Les inscripcions són fins el 10 de gener

Les sessions es fan a l’espai de formació Masquef@ula, al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 62).

El preu dels cursos és de 26 euros per a les persones empadronades a Masquefa i 32 per a les no empadronades. Els cursos són gratuïts per a les persones en situació d’atur: inicialment han de pagar 6.50 euros i se’ls retorna aquest import si assisteixen almenys al 80% de les classes. Els pensionistes paguen 13 euros, i els membres de famílies nombroses 19,50.

Per a més informació: 93 772 58 23