En aquesta ocasió no va poder ser. Però l’Ajuntament de Masquefa vol fer un agraïment als centenars de masquefins i masquefines que van votar la candidatura del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) als premis d’accessibilitat Romper Barreras, iniciativa que guardona projectes creatius d’arreu de l’estat que, com el centre masquefí, aposten per la tecnologia com a eina per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Nombrosos vilatans i vilatanes van implicar-se en la votació popular en línia i van connectar-se a la pàgina web dels premis per votar pel CTC entre la trentena de candidats amb què va competir.

Finalment, però, la votació popular va premiar, en l’apartat de projectes col•lectius, dues iniciatives promogudes per entitats amb gran capacitat de mobilització i en localitats de més habitants. El primer premi va ser per al col•legi Àngel de la Guarda d’Oviedo i els mitjans que posa a disposició dels alumnes amb discapacitat perquè puguin dur a terme les activitats bàsiques i quotidianes que farien els alumnes sense dificultat. I el segon premi per al projecte “Un mundo sin barreras” d’ASPACE (Confederació Espanyola de Federacions i Associacions d’Atenció a les Persones amb Paràlisi i Afins) de Barcelona.

El Consistori també agraeix la col•laboració de tots els voluntaris (adults, joves, infants, entitats, comerços, escoles, l’institut, llars d’infants, personal de l’Ajuntament i usuaris i usuàries del CTC) que van participar en l’elaboració del vídeo sobre el CTC que es va presentar als premis.