Quaranta infants i joves entre 5 i 16 anys van participar del 2 al 6 de setembre en el segon ‘stage’ organitzat pel Club Bàsquet Masquefa, superant fins i tot l’excel·lent acollida que la iniciativa va tenir l’any passat en el seu debut.

Durant aquests cinc dies els participants van poder familiaritzar-se amb el món del bàsquet i conèixer aquesta disciplina esportiva. A més, els nens i joves de l’entitat van començar ja a preparar la nova temporada esportiva després del parèntesi de les vacances d’estiu.

Dividits en grups d’edats, els quaranta infants i joves van participar en activitats com ara entrenaments, sessions d’escalfament, partits i jocs relacionats amb el bàsquet, a més de veure diversos curtmetratges sobre aquest esport. També van gaudir de jocs d’aigua i d’un taller per fer-se les seves pròpies samarretes de l’estada. Les activitats es van fer als matins al pavelló poliesportiu, l’skate parc i el pati de l’escola El Turó.

Tot a punt per la nova temporada
Aquesta temporada 2013-2014 el CB Masquefa compta amb 8 equips federats: pre-mini mixt, mini mixt, infantil femení, infantil masculí, cadet masculí, sub 21 masculí, sènior femení i sub 25 masculí. També disposa de dos equips no federats: l’equip escola, que durant l’any participa en diverses trobades de bàsquet, i l’equip de veterans, que disputa la seva lliga particular.