Ja es pot consultar a la pàgina web municipal (www.masquefa.cat) la nova Guia d’activitats per a infants de 0 a 12 anys. Editada per l’Ajuntament, amb la col·laboració de les AMPA i les associacions; la publicació recull totes les activitats extraescolars que es faran a Masquefa aquest curs 2010/2011, en horari no lectiu, organitzades pel mateix Consistori i per les entitats.

La principal novetat d’aquest curs és que la guia s’amplia i incorpora, per primera vegada, les activitats adreçades a la petita infància (nens i nenes de 0 a 3 anys), especialment les que es duen a terme a l’Espai Familiar. Es tracta d’un servei de l’Ajuntament adreçat a les famílies amb infants d’aquestes edats per tractar els aspectes relacionats amb l’educació i la criança dels seus fills i filles. Mitjançant aquest servei les famílies disposen d’un espai de trobada on poden compartir experiències i dubtes amb el suport dels professionals de l’equip educatiu de l’Espai Familiar.

La publicació també posa l’accent en les activitats de lleure que es poden fer conjuntament en família.

La Guia d’activitats per a infants de 0 a 12 anys s’estructura en tres blocs diferents: activitats artístiques i culturals, activitats esportives i activitats en família, per a fer-ne més fàcil i senzilla la consulta.

La publicació unifica les diverses propostes de lleure per als infants de 0 a 12 anys que es duen a terme a Masquefa. Les activitats que els nens i nenes fan en el seu temps de lleure són de gran importància, ja que complementen la seva educació, ajuden els pares i mares a conciliar la seva vida laboral, personal i familiar, i contribueixen a la cohesió social de la vila.