Masquefa va inaugurar divendres les noves instal·lacions del jutjat de pau, situades en un edifici de nova construcció del carrer Llevant, 32, (darrere de l’església).
 
La inauguració la van presidir la Subdirectora General de Suport Judicial del Departament de Justícia de la Generalitat, Maria Vendrell, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el jutge de pau de la vila, Antoni Altés.
 
A l’acte van assistir-hi els funcionaris del jutjat de pau (la secretària, Herminia Bermejo, i l’auxiliar Maria Rosa Pradera), els anteriors jutges de pau de Masquefa i jutges, secretàries i representants de diversos jutjats i administracions, a més de personal del Consistori.
 
Millorar el servei als vilatans
Maria Vendrell va congratular-se per l’estrena de les noves dependències i va agrair la col·laboració de l’Ajuntament. Per la seva banda, Xavier Boquete va emmarcar “l’esforç econòmic” que el Consistori fa amb aquestes noves instal·lacions “en la voluntat d’apropar els serveis als vilatanes i vilatanes, i oferir-los cada vegada més i millors serveis”. Finalment, Antoni Altés va destacar que el nou jutjat de pau “millorarà considerablement” les condicions de treball dels funcionaris, i va recordar que fins ara treballaven en un espai de quinze metres quadrats.
 
 El nou jutjat de pau, que ja està en funcionament des de fa algunes setmanes, disposa de fins a 70 metres quadrats i s’ha equipat completament amb nou mobiliari i aparells informàtics d’última generació. Obre els dilluns, dimecres i divendres, de 9h a 14h, i un dimarts cada quinze dies, en aquest mateix horari. El telèfon d’atenció és el 93 772 57 57.