El divendres 28 de març, a les 10 del matí, el Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa acollirà la xerrada ‘Menjar bé quan ets gran’, la qual proporcionarà als assistents pautes per a una correcta alimentació i nutrició. La sessió, que és gratuïta, s’adreça a persones majors de 55 anys.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al dimarts 25 de març al Casal d’Avis, al CTC o de manera on line a la pàgina web www.ctc.masquefa.net/formacio.

La xerrada ‘Menjar bé quan ets gran’ anirà a càrrec de professionals del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, que explicaran quins són els aliments més adients per a les persones en aquesta franja d’edat, aclariran els dubtes sobre els tòpics de l’alimentació més freqüents i recalcaran quins són els hàbits més saludables.

Continguts
-Nutrients i aliments
-Veritat o mentida
-La importància de l’esmorzar
-La importància de beure aigua
-L’activitat física
-Patologies associades a l’alimentació
-Alimentació adequada en cas de…
-Recomanacions
-Preguntes més freqüents
– Les 10 regles d’or

Organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, aquest activitat vol contribuir a promoure la pràctica d’una alimentació i estil de vida saludable entre el col·lectiu de la gent gran, fer un repàs de les principals necessitats nutricionals en aquest grup d’edat i posar èmfasi en la importància de l’activitat física, entre altres.