Ja estan obertes les inscripcions per apuntar-se al Curs d’auxiliar de manteniment, vigilant i conserge que tindrà lloc al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa entre el 13 d’abril i el 15 de juliol. Per participar en aquesta formació, que tindrà una durada total de 340 hores lectives, cal inscriure’s a la pàgina web http://www.anoiaproject.cat/cursos.

El curs començarà amb les classes de caràcter teòric. A partir del 26 de juny i fins que acabi el curs, el dia 15 de juliol, els alumnes podran fer un total de 80 hores de pràctiques en empreses per tal de completar la formació teòrica que hauran adquirit.

Aquesta formació forma part del projecte Anoia Activa, una iniciativa impulsada conjuntament pel Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada, i en què col·labora l’Ajuntament de Masquefa. L’objectiu del curs és formar els assistents en un perfil professional que té força demanda en el mercat de treballar, i oferir-los així la possibilitat d’estar preparats per accedir a aquesta sortida laboral.

Les accions del programa Anoia Activa estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu.

Per a més informació podeu adreçar-vos al Club de la Feina de l’Ajuntament de Masquefa, els dilluns, de 10 del matí a la 1 del migdia, al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya. 60).