Del 18 al 28 de juny es podran fer les inscripcions per participar al Juliol Actiu Viu l’Estiu, un programa d’activitats d’oci i lleure per a les vacances adreçat al col•lectiu de joves adolescents entre 12 i 17 anys. S’hi poden apuntar tots els joves empadronats a Masquefa nascuts entre els anys 1993 i 1997. Les places són limitades.

Les inscripcions s’han de fer a l’Ajuntament (C/Major, 93) de dilluns a divendres, de 10h a 14h. El cost de l’activitat és de 60 euros. S’ha de fer un únic pagament en efectiu a la recepció de l’Ajuntament el dia 29 de juny com a màxim.

Un cop fet el pagament i formalitzada la inscripció només es retornarà el 75% de l’import en cas de baixa mèdica justificada abans d’iniciar l’activitat Juliol Actiu. Una vegada començat el programa no es retornarà cap import.

Per formalitzar la inscripció cal presentar la documentació següent:
. Butlleta de sol•licitud omplerta signada per pare/mare o tutor.
. Fotocòpia de la targeta sanitària
. Fotocòpia del DNI

Reunió informativa amb les famílies
El dia 1 de juliol, a les 18.30h, al CTC (avinguda Catalunya, 58-62) es farà una reunió informativa amb els joves i les seves famílies per informar-los del funcionament del programa d’activitats.

Dates, horaris i emplaçaments
Les activitats del Juliol Actiu es faran del dilluns 5 al divendres 30 de juliol. Els dies 22 i 23 no es faran activitats, coincidint amb la Festa Major de Masquefa.

Les activitats es duran a terme de dilluns a divendres, de 10h a 14h, al Recinte Rogelio Rojo, altres equipaments municipals i espais públics. També hi ha previstes sortides per camins rurals.

Funcionament i objectius
El programa d’activitats Juliol Actiu s’ha dissenyat perquè els i les participants puguin treballar en equips i grups. Els equips seran mixtes, i els integrants de diferents edats.

Juliol Actiu té com a principals objectius oferir una alternativa d’oci i lleure en el període de vacances d’estiu, fomentar els valors positius de l’activitat física i el treball en equip, afavorir la creativitat, el respecte i la convivència des d’un vessant lúdica i educativa, i donar a conèixer l’entorn històric i natural de forma creativa.