Aquests primers dies de setembre es poden fer al CTC (avinguda Catalunya, 60) les inscripcions per als cursos de preparació de les proves d’accés a Cicles de Formació Professional de Grau Mitjà i de Grau Superior.

Per al curs de preparació de la prova d’accés a Cicles de Formació Professional de Grau Mitjà, les inscripcions s’han de formalitzar del 7 al 10 de setembre, de dilluns a divendres, de 10 del matí a 1 del migdia, i dilluns també a la tarda, de 5 a 7.

Per al curs de preparació de la prova d’accés a Cicles de Formació Professional de Grau Superior, les inscripcions es faran del 14 al 18 de setembre, de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 del migdia, i dilluns de 5 a 7 de la tarda.

Per participar en aquests cursos, els alumnes hauran de tenir, durant el 2016, com a mínim 17 anys per al de grau mitjà, i 19 anys per al de grau superior.

Per formalitzar la inscripció cal portar una fotografia de carnet i l’original i una fotocòpia del DNI.

Organitzada per l’Ajuntament de Masquefa, en el marc de la Xarxa Transició Escola Treball (TET) Anoia Sud, aquesta formació ofereix a joves i adults una segona oportunitat per reincorporar-se a l’itinerari acadèmic i accedir a aquests cicles que permeten formar-se en diferents professions, augmentant així les seves opcions d’ocupabilitat.

Per a més informació també podeu assistir a la xerrada formativa que, el dimarts 8 de setembre, es farà al CTC sobre aquesta formació i la resta de cursos que s’han organitzat per a persones adultes per a aquest darrer quadrimestre de l’any 2015 (setembre-desembre).