Després de l’estiu es podran fer al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa dos nous cursos de preparació de la prova d’accés als Cicles Formatius de Grau Mig i de Grau Superior. Organitzada per l’Ajuntament de Masquefa, en el marc de la Xarxa Transició Escola Treball (TET) Anoia Sud, aquesta formació ofereix a joves i adults una segona oportunitat per reincorporar-se a l’itinerari acadèmic i accedir a aquests cicles que permeten formar-se en diferents professions, augmentant així les seves opcions d’ocupabilitat.

Les inscripcions s’hauran de fer, els primers dies de setembre, de manera presencial, al mateix Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60).

Per al curs de preparació de la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mig (CFGM), les inscripcions s’han de fer del 7 al 10 de setembre, de dilluns a dijous, de 10 a 1 del migdia, i dilluns també a la tarda, de 5 a 7.

Per al curs de preparació de la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), les inscripcions s’han de fer del 14 al 18 de setembre, de dilluns a divendres de 10 a 1 del migdia, i dilluns de 5 a 7 de la tarda.

El 8 de setembre, xerrada informativa
Tant la informació d’aquests dos cursos com la de resta de cursos que l’Ajuntament organitzarà per al darrer quadrimestre de l’any (setembre-desembre) es recollirà en una guia que es podrà consultar, a principi de setembre, de manera online a www.masquefa.cat i també en suport paper a l’Ajuntament i el CTC.

A més, el dia 8 de setembre, a les 10 del matí, es farà al CTC una sessió informativa sobre tota la formació prevista per al nou curs 2015-2016. Les inscripcions a aquesta sessió informativa ja es poden fer, presencialment al CTC (avinguda Catalunya, 60), o bé de manera online a www.ctc.masquefa.net/formacio.