Del 29 de gener al 12 de febrer es podran fer les inscripcions per participar en la rua de Carnaval, una de les festes més multitudinàries de les que se celebren a Masquefa. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar de diverses maneres:

-A l’Ajuntament (C/ Major, 93) personalment o per telèfon (93 772 50 30 – Extensió 3106), de dilluns a divendres al matí.

-Al Casal de Joves (Recinte Rogelio Rojo –Avinguda Santa Clara s/n) personalment o per telèfon (93 772 85 21), els dimarts, dimecres i dijous de 17h a 20h.

-Enviant un correu electrònic a rojo.jove@hotmail.es

Categories i premis
Per fomentar la participació en la rua els organitzadors -la regidoria de Joventut de l’Ajuntament- ha establert dues categories: comparses de més de 20 integrants i comparses de menys de 20 integrants. En cada categoria hi haurà dos premis: un primer de 150 euros i un segon de 100 euros.

Els guanyadors els elegirà un jurat integrat per un representant de cada comparsa. Cada membre del jurat avaluarà totes les comparses, a excepció de la que representa.

Carnestoltes la vol fer grossa
La rua serà l’activitat central de la festa de Carnaval, que tindrà lloc el dissabte 16 de febrer. Aquell dia el rei de la disbauxa, Carnestoltes, tornarà a Masquefa per posar la vila cap per avall i ajudar-nos a oblidar els disgustos que ens dóna la crisi. Com diu el lema de la festa, “Per Carnaval tot s’hi val”.

La rua sortirà de l’avinguda de la Línia a les 6 de la tarda i acabarà el seu recorregut a la Sala Polivalent. La Fàbrica acollirà aleshores una festa de tarda en què s’anunciaran les comparses guanyadores i es lliuraran els premis.

Però Carnestoltes mai no en té prou. I per això ens ha preparat una segona festa de disfresses, també a la Rojo, que començarà al punt de la mitjanit.

L’Ajuntament també anima els comerços a decorar els seus aparadors i establiments per Carnaval.

CARNAVAL 2013

Dissabte 16 de febrer
17.00h: recollida de números dels dorsals de les comparses al punt d’informació de l’avinguda de la Línia
17.30h: concentració de comparses i carrosses a l’avinguda de la Línia
18.00h: sortida de la rua de Carnaval. (Recorregut: avinguda de la Línia – Carrer Sant Antoni fins a l’Ajuntament – Carrer Major – Carrer Sant Pere – Carrer Crehueta – Carrer Santa Clara fins al Recinte Rogelio Rojo)
19.30h: festa de tarda a la Sala Polivalent (Recinte Rogelio Rojo)
24.00h: festa de disfresses a la Sala Polivalent (Recinte Rogelio Rojo)