Fins al 31 de maig es poden fer encara les inscripcions per a participar en les diverses activitats organitzades amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient, el dissabte 5 de juny.

L’Ajuntament ha organitzat l’original Mercat de les 4R, amb el lema “A Masquefa reciclem, reutilitzem, recuperem i reduïm residus”. La iniciativa consistirà en un mercat de segona mà i d’intercanvi que s’ubicarà a la Plaça Josep Maria Vila ( Plaça de l’Estació ). Des de les 11 del matí i fins a les 2 del migdia es podran intercanviar i/o comprar-vendre, a preus econòmics, productes ja utilitzats. A més, les persones que vulguin vendre articles fets amb material reciclat, i al mateix temps ensenyar com ho fan, muntaran tallers al mercat.

A més, de 10.30h a 11.30h es podrà visitar una empresa especialitzada (situada al carrer Pedrosa, nau 8, del polígon de La Pedrosa) per comprovar com es recupera un cotxe una vegada ja és massa vell. S’hi projectarà un àudiovisual, es participarà en tallers i es farà un recorregut per les instal•lacions, dotades de tecnologia d’última generació, per donar a conèixer el procés de recuperació d’un cotxe vell i la seva transcendència mediambiental.

També pel Dia Internacional del Medi Ambient es farà una visita al Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils, de les 11 del matí a la 1 del migdia, així com la sortida ‘Coneix el teu entorn’, a partir de les 5 de la tarda.

Com fer les inscripcions
Tant les persones interessades a instal•lar una parada al Mercat 4R, com les que vulguin assistir a la visita a l’empresa o a la sortida ‘Coneix el teu entorn’ hauran d’omplir els fulls d’inscripció que trobaran a la web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat) i a l’Àrea de Serveis Personals (C/Crehueta, 33).

Les entrades per al CRARC es lliuraran durant la visita a l’empresa i a l’estand de l’Ajuntament al Mercat 4R.