Fins al 29 de gener es poden fer les inscripcions a la sortida al Teatre Condal de Barcelona organitzada per l’Ajuntament per al dimecres 17 de febrer per veure “La dobla vida d’en John”, una obra protagonitzada per Joan Pera.

Les inscripcions s’han de fer a l’Ajuntament (C/ Major, 93) en l’horari de 9 del matí a 2 del migdia. El preu és de 27 euros i inclou l’autocar, l’entrada al teatre i l’entrepà.

L’obra explica la història d’en John Smith (Joan Pera), un home casat amb Antonella i amb una filla adolescent. En John seria un home corrent si no fos perquè també està casat amb una altra dona, amb la que té un altre fill, en una altra ciutat. Durant divuit anys en John aconsegueix mantenir el secret fent quilòmetres amunt i avall amb el seu taxi. Però ara els seus fills s’han fet amics per Internet i han decidit trobar-se en persona. John es veu obligat a fer de tot per intentar que les seves famílies no acabin descobrint la seva doble vida. Però, se’n sortirà?

‘Fem Cultura’
Les sortides mensuals al teatre són una activitat del programa “Fem Cultura”, una iniciativa de l’Ajuntament per oferir als masquefins i masquefines una programació cultural estable i de qualitat.