El Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia ofereix als alumnes que cursen ESO a través de l’IOC o l’Escola d’Adults un espai gratuït d’acompanyament i suport a l’estudi. Les places són limitades i per participar-hi cal inscripció prèvia.

Dotar els joves del municipi de les eines, projectes i equipaments necessaris per a la seva formació educativa i professional i per a la seva promoció laboral és un eix de treball bàsic per a totes les administracions. En aquesta línia, el Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia posa a disposició dels joves masquefins l’Aula de Suport Acadèmic; un servei totalment gratuït i presencial dirigit als alumnes que estan cursant Educació Secundària Obligatòria (ESO) a través de l’Escola d’Adults o de l’Institut Obert de Catalunya (IOC).

L’Aula de Suport Acadèmic entrarà en funcionament el 16 de gener de 2017 i s’impartirà a l’aula B del Consell Comarcal de l’Anoia els dilluns i dimecres, de les 15 h. a les 17 h. Els alumnes disposaran d’un espai amb ordinadors i una educadora referent que els acompanyarà en el seu itinerari acadèmic i els donarà suport en les tasques diàries relacionades amb l’estudi.

Les places són limitades i els alumnes interessats poden inscriure’s omplint el següent formulari, enviant un correu electrònic a l’adreça anoia@oficinajove.cat, trucant al 93 805 15 85 (extensió número 4) o bé presencialment a l’Oficina Jove de l’Anoia.