L’Ajuntament i el teixit associatiu local organitzen del 4 de desembre al 5 de gener diferents activitats lúdiques, culturals i festives per a totes les edats. Descarrega’t el programa d’activitats de Nadal adreçat a la infància i a les famílies.

Masquefa i La Beguda Alta ja es preparen un any més per celebrar el Nadal. Aquest any 2022 l’Ajuntament i les entitats locals han dissenyat per a l’ocasió un programa d’activitats de lleure, culturals i festives per a tots els públics amb l’objectiu que els veïns gaudeixin de les festes nadalenques.

Del 4 de desembre al 5 de gener el consistori oferirà, doncs, diversos actes que combinen algunes novetats amb activitats més tradicionals. Entre les diferents propostes nadalenques que se celebraran hi ha la Fira de Nadal de La Beguda Alta, el Tió de Nadal de Masquefa Comerç, les bústies reials, el concurs d’aparadors de Nadal, el concurs del pessebre amagat, l’arribada del patge Viu-Viu a Masquefa i la cavalcada de Reis pels carrers de la vila de Masquefa i pels carrers del poble de La Beguda Alta.

Totes les activitats i horaris adreçades als infants i les famílies les podeu consultar íntegrament en aquest enllaç.