El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat ha atorgat una subvenció de 65.947.50 € per a la realització de dos cursos subvencionats de Formació Ocupacional adreçats preferentment a persones en situació d’atur, amb l’objectiu que puguin potenciar el seu currículum i, d’aquesta manera, incrementar les opcions de trobar feina. En concret, es tracta d’un curs d’anglès A2 i un altre de desenvolupament d’aplicacions amb tecnologia web.

El curs d’anglès A2 de 170 hores lectives, permet als alumnes que el superen obtenir un diploma d’assistència i aprofitament reconegut per la Generalitat. Pel que fa a les sortides professionals, la persona participant adquirirà competències concretes del nivell A2 en l’idioma anglès. Per poder optar a fer aquesta formació cal tenir més de 16 anys i tenir un nivell acadèmic mínim de Graduat Escolar. El curs començarà el 30 de desembre de 2015 i s’allargarà fins l’1 d’abril de 2016, l’horari serà de 9,15 a 12,15 h.

D’altra banda, el curs de desenvolupament d’aplicacions amb tecnologia web, de 610 hores lectives, permet disposar del certificat de professionalitat complert de nivell 3, i inclou la realització de 80h de pràctiques en empreses. Els alumnes reben una formació que els prepara per a sortides professionals com ser programador/a d’aplicacions informàtiques, tècnic/a d’una pàgina web o programador/a web i multimèdia. Els candidats han de disposar d’un nivell acadèmic mínim de batxillerat o equivalent i tenir coneixements de Microsoft Office i coneixements avançats d’Internet. Si no es disposa del nivell de batxillerat o equivalent, es podrà realitzar un test de nivell de les competències clau.

La part lectiva del curs començarà el 25 de gener i s’allargarà fins el 15 de juliol, l’horari serà de 16 a 20.30h. Les hores de pràctiques en empreses es realitzaran entre juliol i setembre de 2016.

A tenir en compte que ambdues accions de formació s’adrecen prioritàriament a persones treballadores en situació d’atur demandants d’ocupació (DONO), que han de ser com a mínim el 80% dels participants, sens perjudici de la participació de persones treballadores ocupades. Tant les persones desocupades com les ocupades han d’estar inscrites al Servei d’Ocupació abans d’iniciar l’acció formativa.

Preinscripcions obertes

Totes les persones interessades en realitzar algun dels dos cursos ja poden fer les preinscripcions al CTC (Avinguda Catalunya, 60) per entrar en el procés de selecció dels alumnes. Cal portar la documentació que acrediti el compliment dels requisits d’accés (estar inscrit al SOC, titulació, etc…)

Més informació al 93 772 78 28