Des d’aquesta setmana ja es poden presentar propostes al procés de participació vilatana que l’Ajuntament de Masquefa ha endegat per remodelar la Plaça Josep Mª Vila, coneguda popularment com la Plaça de l’Estació. Per aportar idees només cal recollir, omplir i lliurar el full de consulta en els punts que s’han habilitat a l’Ajuntament, el Casal d’Avis, el Casal de Joves, la Biblioteca i Ràdio Masquefa. El procés de participació, que duu per lema ‘Remodelem junts la plaça’, estarà obert fins al 31 d’octubre.

Enguany ja s’ha realitzat una primera fase de remodelació d’aquesta plaça per poder-la estrenar per la Festa Major. Ara l’Ajuntament inicia aquest procés participatiu vinculant per tal de dur a terme una segona fase de remodelació, i ho vol fer amb les millors idees de tothom.

L’objectiu és actualitzar-la des del punt de vista urbanístic i que sigui una plaça on tothom s’hi trobi a gust i reconegut, especialment totes les entitats i grups que representen la diversitat cultural de Masquefa.

El procés constarà de quatre fases. En aquesta primera fase, iniciada aquesta setmana, es pregunta com es vol remodelar la plaça i quines activitats s’hi haurien de poder fer. En la segona fase s’acordarà amb les entitats, els col·lectius i totes les persones interessades les propostes recollides i les millors opcions. Posteriorment s’elaboraran tècnicament dues o tres propostes per fer una votació popular entre elles, i finalment es divulgarà el disseny escollit i els terminis d’execució.

(Descarregueu-vos el díptic informatiu)

(Descarregueu-vos el full de consulta)

Calendari

Del 20 al 31 d’octubre: recollir, omplir i lliurar el full de consulta en els punts habilitats a l’Ajuntament, el Casal d’Avis, el Casal de Joves, la Biblioteca i Ràdio Masquefa.

Dia 20 de novembre, a les 19.30h, a la Sala d’Actes del CTC: trobada participativa entre entitats, col·lectius i vilatans per debatre les propostes

Dia 4 de desembre, a les 19.30h, al Casal d’Avis: trobada i votació popular entre les dues o tres propostes realitzables i assumibles.

L’Ajuntament de Masquefa us anima a participar en aquest procés de participació.

Trobareu més informació a la revista municipal Masquefa Batega, les cartelleres municipals, els comerços i els perfils de facebook del Casal de Joves, la Biblioteca, Ràdio Masquefa i el CTC.