L’aplicació ja està disponible per als dispositius Android i iOS.

L’Ajuntament de Masquefa ha creat una nova aplicació mòbil per facilitar l’accés dels vilatans a la informació i als serveis municipals. Aquesta eina permet, entre d’altres, consultar l’agenda d’actes i notícies, enviar incidències i rebre avisos, promovent així una relació bidireccional entre l’administració i els ciutadans. L’aplicació ja es pot descarregar per a dispositius Android i iOS. Aquesta nova eina està dissenyada per ser fàcilment accessible per a tothom, oferint una plataforma intuïtiva i útil per als usuaris.

La presentació pública de l’aplicació va tenir lloc el passat dimecres 12 de juny a la sala d’actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC). Els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà les funcionalitats d’aquesta nova eina de la mà dels tècnics i regidors de l’Ajuntament.

El resultat d’un treball conjunt

L’alcalde i regidor de Societat Digital, Roger Vàzquez, destaca que “aquesta aplicació representa un gran pas endavant per a la vila; volem facilitar la comunicació i la participació ciutadana, fent que els serveis municipals siguin més accessibles per a tothom”. I afegeix que “hem dedicat moltes hores de treball per desenvolupar una eina que respongui a les necessitats dels vilatans. Aquesta aplicació és el resultat d’un esforç col·lectiu i n’estem molt orgullosos”.

Durant l’últim semestre de 2023, la regidoria de Societat Digital va treballar intensament en el disseny i execució de l’aplicació, amb el suport de l’empresa Perception Technologies. La prova pilot va tenir lloc durant els mesos d’abril i maig, i hi va participar tot el personal de l’Ajuntament per definir processos i simular possibles escenaris, assegurant així una estrena d’èxit de l’aplicació.