El centre tecnològic Masquef@ula ofereix per primera vegada la possibilitat de fer el curs i l’examen per a obtenir la titulació oficial del programa informàtic Microsoft Word. Fins ara els masquefins i masquefines havien de desplaçar-se a centres de Barcelona per poder passar l’examen que dóna dret a aquesta titulació oficial.

L’Ajuntament de Masquefa i l’empresa J.A.M Formació, associada a Microsoft, van signar al novembre un conveni per mitjà del qual Masquef@ula es converteix en Centre Certificador Oficial de Microsoft i, per tant, el faculta per oferir els exàmens oficials dels programes informàtics de Windows i Office, entre aquests el de Word. La de Microsoft Word és la primera de les diverses titulacions oficials que impartirà Masquef@ula.

Inscripcions i horaris

Les persones interessades a fer el curs i l’examen oficial de Microsoft Word poden formalitzar les inscripcions a Masquef@ula fins al dia 13 de juny. El preu és de 115 euros i inclou el curs, el llibre oficial i el dret a l’examen.

Les classes es faran del 16 de juny a l’1 de juliol, de dilluns a divendres, en dos grups: un en horari de matí (de 9.30h a 13h) i un altre en horari de tarda (de 16.30h a 20h).Cada grup disposa de 9 places, les quals s’ompliran per ordre d’inscripció. Per poder cursar aquesta formació cal tenir coneixements bàsics d’ofimàtica.

Dos dies abans de l’inici de les classes, el dissabte 14 de juny, es farà una presentació oficial del curs. Les sessions aniran a càrrec de la professora Anna Safont, de J.A.M. Formació.

El curs oficial de Microsoft Word ofereix també el servei E-learning, com a complement a la formació que s’ofereix en les classes presencials. Mitjançant E-learning, els alumnes poden fer a casa diversos exercicis pràctics que els ajudaran a preparar l’examen oficial. Per a més informació podeu trucar al 93 772 58 23.

Una formació cada vegada més demanada

La titulació de Microsoft Word, així com la resta de titulacions dels paquets informàtics Windows i Office, són cada vegada més demandades a l’hora d’accedir al món laboral. A més, el fet que es tracti de titulacions oficials representa una important garantia per a les empreses.