Estàs a l’atur i no saps per on començar a buscar feina? Fa temps que busques i comences a sentir-te una mica desmotivat? Amb l’objectiu d’orientar i ajudar les persones en situació d’atur en la recerca de feina, l’Ajuntament de Masquefa ha organitzat per al dies 9 i 10 d’abril una interessant doble sessió de ‘coaching’ que els proporcionarà algunes eines útils per afrontar el procés.

Les sessions tindran lloc de les 9.15h a les 12.15h al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60) i les impartirà Marta Vizcaíno, de l’empresa masquefina Grupformaexpert, amb seu al viver d’empreses.

El curs pretén ajudar els participants a descobrir els seus punts forts i a reconèixer les seves oportunitats, així com també a mantenir una actitud positiva davant el procés de recerca de feina i a definir el seu pla d’acció.

Les inscripcions al curs es podran fer del 21 de març al 5 d’abril, presencialment al Centre Tecnològic Comunitari o bé online mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat), a l’apartat ‘Propers cursos: inscripcions online’.