Diumenge 21 de novembre el carrer Crehueta acollirà diferents propostes per a tota la família.

L’Ajuntament de Masquefa, amb la voluntat de refermar la seva aposta prioritària per la sensibilització, promoció i defensa dels drets dels infants, es torna a sumar enguany a la commemoració del Dia Universal de la Infància, una diada anual dedicada a difondre sensibilitzar a la població sobre els drets de la infància.

I ho fa diumenge 21 de novembre amb l’organització al carrer Crehueta (en cas de pluja l’esdeveniment es traslladarà a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo), i de la mà del Centre d’Esplai Giravolt, d’una festa popular per a reivindicar el dret al lleure dels infants i per posar de manifest el paper cabdal que aquest té en el desenvolupament i en l’educació dels nens i nenes.

De les 11 a les 13.30 h se celebraran en aquesta zona del municipi diverses activitats lúdiques, culturals i reivindicatives amb l’objectiu de fomentar, des d’un ambient de diversió familiar, una reflexió sobre els drets dels infants. Així, entre les propostes hi haurà jocs, tallers i un esmorzar popular.

En l’organització d’aquesta festa s’hi han sumat també la Colla de Diables Pixafocs i Cagaspurnes, l’Associació Xaranga Drac, l’Associació Gimnàstica Masquefa, el Club de Patinatge Artístic Masquefa i l’AMPA de l’Escola Font del Roure, a qui l’Ajuntament agraeix i posa en valor la seva implicació.