El veredicte del jurat es va donar a conèixer diumenge 2 d’abril durant l’actuació que la Cobla Montgrins va celebrar a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo en el marc del Masquefa sona bé 2017.

Jordi Castellà, de Cervera, va ser proclamat pel jurat com a guanyador del ‘Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2017’ per la seva obra Fantasia per a tenora i cobla. El veredicte es va donar a conèixer diumenge 2 d’abril durant l’actuació que la Cobla Montgrins va celebrar a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo en el marc del Masquefa sona bé 2017. El Premi ha estat impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Vila de Masquefa, compta amb la col·laboració de la Cobla Montgrins i l’organització de Masquefa sona bé.

Com s’han escollit els finalistes?

El jurat del premi –format per Albert Guinovart, Jordi Molina i Jesús Ventura- es va reunir el passat 15 de març per deliberar i seleccionar quatre obres finalistes del total de 13 presentades. El veredicte es va resoldre per unanimitat i els tres membres valoren molt positivament la feina de tots els autors. Les obres finalistes es van estrenar el 2 d’abril durant el concert de la Cobla Montgrins.

Obres finalistes

Jordi Castellà: Fantasia per a tenora i cobla – premi, 2.500€

Carles Prat: Cançó per un solstici d’estiu – accèssit, 500€

Jordi Moraleda: Concert a les golfes – accèssit

Anna Serra: Del calaix – accèssit

Tant l’Ajuntament, la Cobla Montgrins com ‘Masquefa sona bé’ mostren la seva satisfacció per haver assolit l’objectiu de promoure la composició i la interpretació de música per a cobla, en la primera edició d’aquest premi, agraeixen a tots els compositors la seva participació i feliciten als finalistes i al guanyador del premi.