“Ke tal x Nadal?”. Aquest és el lema d’un nou concurs de fotografia de l’Ajuntament de Masquefa que convida els joves a mirar aquestes festes de Nadal a través de l’objectiu. La proposta pretén que els joves presentin fotografies que reflecteixin la vida de Masquefa durant la celebració de les Festes de Nadal.

El concurs es divideix en dues categories. D’una banda, la de joves d’entre 12 i 17 anys. I, de l’altra, la dels joves d’entre 18 i 30 anys. Els participants podran presentar un màxim de dues fotografies inèdites.

Les obres es poden presentar en qualsevol tècnica fotogràfica: blanc i negre, color retocat, digital i composició. Les fotografies es poden lliurar entre els dies 7 i 14 de gener.

S’estableixen dos premis per a cada categoria. En tots dos casos, el primer premi serà una càmera digital, i el segon premi un ipod. El lliurament dels premis tindrà lloc el dissabte 19 de gener a la Sala de Plens de l’Ajuntament. El jurat estarà format per la comissió informativa de l’Àrea de Serveis Personals i l’equip tècnic de la regidoria de Joventut, els quals elevaran al Ple municipal el nom dels guanyadors del concurs. Totes les obres estaran exposades a la recepció de l’Ajuntament fins al dia 31 de gener.

Presentació de les obres

Categoria A (joves de 12 a 17 anys): les fotografies presentades tindran llibertat tècnica, però hauran de ser en format digital. La resolució vindrà marcada per a 1.000 píxels en la dimensió més gran de la foto (horitzontal i vertical). Les imatges hauran de pesar, com a màxim, 2,5 Mb comprimits en format JPEG.

Les obres s’enviaran per correu electrònic a l’adreça: rojo.jove@masquefa.net. Cal incloure-hi el títol de la fotografia i les dades d’autoria (nom, cognoms, edat, telèfon, adreça i correu electrònic). En cas de dubtes al Punt d’Informació Juvenil, de dimarts a dijous, de 5 a 8 de la tarda, s’ajudarà a adjuntar les fotografies.

Categoria B (joves de 18 a 30 anys): les fotografies es presentaran a mida 24×30, sobre una base rígida i amb un títol que sintetitzi i caracteritzi la fotografia. S’haurà d’adjuntar un sobre tancat amb una fotocòpia del DNI i les dades del participant: nom, domicili, telèfon de contacte i correu electrònic. La base rígida per a presentar la foto es podrà passar a recollir al Punt d’Informació Juvenil les tardes de dimarts a dijous, i a la Zona Lliure les tardes de divendres i dissabtes. També es podrà recollir a la Torre dels Lleons durant els matins.