L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el regidor d’Esports, Enrique Gómez, van rebre oficialment dilluns a l’Ajuntament els tres jugadors del Futbol Sala Espardenya que han disputat amb la selecció catalana l’Europeu de Futsal a Bèlgica. Els dos polítics van felicitar Jordi Torra, Rafa García i Juanjo Pomares per la seva bona actuació al Campionat d’Europa, i els van encoratjar a continuar treballant per tornar a ser convocats amb el combinat català.

Els tres jugadors internacionals del Futbol Sala Espardenya de Masquefa van jugar a un gran nivell i van convertir-se en peces clau de la selecció que entrena Juan Antonio Fernández. No obstant això, Catalunya va quedar en el vuitè lloc. Els catalans van acusar el poc temps que van tenir per a preparar l’Europeu i el fet de comptar amb un equip pràcticament nou respecte al que va disputar el Mundial d’Argentina. A més, els catalans van quedar enquadrats en el difícil grup de Bèlgica i Bielorrúsia.

Pomares, García i Torra estan ja totalment centrats en el Futbol Sala Synaudy Espardenya, que aquest cap de setmana inicia els play off per al títol de lliga. La primera eliminatòria la disputen contra el Guardiola de Berguedà. Els masquefins no renuncien a res. L’objectiu és guanyar la lliga i, d’aquesta manera, assegurar-se la plaça per disputar, per primera vegada, una competició europea.