L’Ajuntament de Masquefa va retre, divendres, un emotiu i càlid homenatge a Joan Ibánez, durat 25 anys el conserge de l’escola El Turó, per reconèixer-li la seva tasca i dedicació al centre educatiu. Ibánez s’ha jubilat aquest any 2008, després de dues dècades i mitja treballant de conserge a l’escola El Turó i desvivint-se per generacions i generacions de masquefins i masquefines.

A l’acte van assistir-hi regidors de l’actual Consistori, així com també exregidors que van coincidir amb el conserge de l’escola El Turó. També van ser-hi presents nombrosos treballadors de l’Ajuntament que han compartit la seva tasca amb Joan Ibáñez durant aquests 25 anys.

En l’homenatge, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, va voler agrair especialment la tasca feta pel conserge de l’escola El Turó en un àmbit tant important com el de l’educació i va destacar-ne el seu caràcter amable i treballador. L’alcalde també va lliurar-li, en nom del Consistori, una ceràmica del cementiri vell de Masquefa i una placa commemorativa dels seus 25 anys de treball, a més d’una aportació econòmica.

Per la seva banda, Joan Ibáñez, visiblement emocionat, va agrair sincerament el suport rebut per part de tots els regidors, així com també de l’equip directiu de l’escola i dels treballadors de la brigada municipal.