El Futbol Sala Espardenya està a un sol pas d’aconseguir una fita històrica: guanyar la lliga de la màxima categoria catalana i, així, aconseguir una plaça per disputar una competició europea per primera vegada en els seus disset anys d’història. Els masquefins van guanyar dissabte passat el partit d’anada de la final de la lliga per 4 gols a 2, i aquest diumenge es jugaran el títol a la pista del Ripoll. El decisiu matx començarà a les 2 del migdia.

L’Espardenya confia que els dos gols d’avantatge aconseguits dissabte al pavelló de Masquefa siguin una renda suficient per obtenir un bon resultat a Ripoll en l’últim partit i guanyar la lliga. L’equip afronta la gran final amb la moral molt alta gràcies als bons resultats i a l’excel·lent joc desplegat durant tota la temporada, especialment en el play-off per al títol.

Diumenge l’Espardenya no podrà comptar novament amb un dels seus homes més importants, l’internacional Rafa García, que s’està perdent aquest tram final de la competició per culpa d’una inoportuna lesió. García tornarà a agafar les regnes de la banqueta, com ja ha fet en els darrers partits.

Durant tota aquesta setmana els masquefins han preparat a consciència el matx de diumenge. Són conscients que al pavelló de Ripoll trobaran un ambient infernal i un públic que s’abocarà amb l’equip local per intentar remuntar el desavantatge de dos gols, però també estan segurs de poder superar aquesta pressió.

L’Espardenya ja va ser capaç de guanyar a la pista del Ripoll en el partit que va disputar durant la fase regular de la lliga.