El Futbol Sala Espardenya de Masquefa ja és als quarts de final del play off per al títol de la Lliga Nacional Catalana després d’haver superat el Guardiola de Berguedà en la primera eliminatòria. En els quarts de final l’equip masquefí es veurà les cares amb el Vandellòs-Hospitalet.

Crida a l’afecció

El partit d’anada es disputa aquest dissabte, 19 d’abril, a les 6 de la tarda, al pavelló de Masquefa. L’Espardenya espera que el factor pista sigui decisiu i que l’afecció ompli el pavelló per conduir l’equip cap a una victòria còmoda que els permeti afrontar amb avantatge el partit de tornada.

En la primera eliminatòria, els masquefins van deixar fora del play off el Guardiola de Berguedà després de vèncer per 4 gols a 6 en l’anada i d’imposar-se per un ajustat 3 a 2 en la tornada, disputada a Masquefa dissabte passat.

Dissabte, els masquefins van jugar amb la tranquil·litat que els donaven els dos gols de renda aconseguit en el primer matx. A la primera part els homes que entrena Álvaro Pérez van fer un autèntic recital de joc i gols. Així, van aconseguir arribar al descans amb un 3 a 0 al marcador que deixava l’eliminatòria sentenciada. José va avançar els locals amb un potent xut creuat, i posteriorment Josep va perforar per dues vegades la porteria del Guardiola de Berguedà.

A la represa el panorama va canviar radicalment i va ser l’equip de Guardiola de Berguedà el que va dur la iniciativa. Els visitants van retallar distàncies i van situar-se 3 a 2 a manca de set minuts per al final. Malgrat això, el Futbol Sala Espardenya va saber controlar la situació i va mantenir la pilota esperant que s’esgotés el temps. Els masquefins fins i tot van errar clares ocasions de gol en jugades de contraatac.