Del 30 d’agost al 2 de setembre, la Societat Recreativa Unió Begudenca organitza diferents activitats lúdiques i culturals per commemorar la festivitat. Comparteix la Festa Major a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMLaBeguda18.

La Beguda celebrarà els dies 30 i 31 d’agost i 1 i 2 de setembre la seva Festa Major d’aquest any 2018, que arrencarà el dijous dia 30 amb la 23a Mostra de Cuina Popular.

Ja l’endemà, el programa preveu el tradicional sopar de pa amb tomàquet i pernil, l’espectacle ‘Abba Show’ i disco-mòbil per animar la jornada. Dissabte 1 de setembre, serà el torn per a propostes variades com un parc infantil juvenil, sardanes amb la Cobla Principal de l’Escala, una Festa Holi, una gimcana nocturna, ball de nit amb l’Orquestra Orgue de Gats i disco-mòbil. I la #FMLaBeguda18 clourà el diumenge amb la solemne missa, la 31a Trobada de Gegants –amb plantada i cercavila-, l’actuació musical de Sheila Weaver & The Weavers i el castell de focs.

La Societat Recreativa Unió Begudenca, organitzadora de la Festa, i l’Ajuntament de Masquefa convidem tothom a gaudir dels actes programats en aquesta #FMLaBeguda18.