A partir d’avui dilluns ja es poden adquirir els abonaments i els tiquets del sopar popular al cafè de l’entitat de 19h a 20:30h. Descarrega’t el cartell del programa d’actes  AQUÍ

La Beguda celebrarà els dies 1, 2, 3 i 4 de setembre la Festa Major ’16 que arrencarà aquest dijous al vespre amb la 21a Mostra de Cuina Popular. El sopar de pa amb tomàquet i un espectacle que combina la música i la màgia marcaran la jornada de nit del divendres de Festa Major. Ja al dissabte, el programa preveu un parc infantil juvenil durant el matí i una tarda marcada per les sardanes i la festa holi al pàrquing de l’escola. I a la nit, la gimcana per a tothom començarà a les 23h i el ball de nit amb l’orquestra Orgue de gats a dos quarts de dotze. La Festa Major es tancarà el diumenge amb la 29a Trobada de Gegants, la missa solemne, l’actuació de Sheila Weaver & The Weavers al vespre i el tradicional castell de focs.

La Societat Recreativa Unió Begudenca, organitzadora de la Festa, i l’Ajuntament de Masquefa convidem tothom a gaudir dels actes programats en aquesta #FMLaBeguda16.