Els begudencs van tornar a abocar-se, el cap de setmana passat, en la seva celebració més emblemàtica, la Festa del Roser. L’agenda es va estrenar dissabte al vespre amb un sopar popular de carmanyola a l’Envelat, que va donar pas a una de les grans novetats de l’edició d’enguany: una festa amb música dels anys 80. El títol d’aquest innovador espectacle -‘Remember Music Show’- ja prometia diversió de la bona. I així va ser: el DJ que va punxar els grans temes musicals d’aquesta incomparable dècada, i els tres ballarins i les dues ballarines que el van acompanyar amb les seves espectaculars coreografies, van animar tothom a sortir a la pista. La gresca es va allargar fins a la matinada.

L’endemà al matí, encara amb lleganyes als ulls, els begudencs van assistir a l’ofici de missa a l’Església de la Immaculada Concepció, durant el qual es va fer la tradicional benedicció dels tortells i posteriorment es van repartir entre els assistents. Unes hores després, l’activitat va tornar a l’Envelat amb un dinar popular que va reunir un bon nombre de comensals, els quals van llepar-se el dits amb l’ensaladilla, la vedella amb bolets i el gelat que se’ls van servir.

Ja amb la panxa ben plena, l’Envelat va omplir-se per acollir la representació de la divertida obra teatral ‘Boeing-boeing’. Els actors del Grup de Teatre de La Beguda, amb una interpretació magistral, van fer esclatar de riure el públic amb els gags d’aquesta divertidíssima obra.

La Festa del Roser l’organitzen la Societat Recreativa Unió Begudenca i el Patronat Església Immaculada Concepció, amb el suport dels ajuntaments de Masquefa, Sant Llorenç d’Hortons i Sant Esteve Sesrovires.