El cap de setmana del 13 i 14 de maig, La Beguda es vestirà de gala per commemorar la seva celebració més arrelada.

La Beguda ja escalfa motors per celebrar la Festa del Roser, una de les festivitats més esperades de tot l’any i una tradició ja plenament arrelada entre els veïns. Enguany la celebració tindrà lloc dissabte 13 i diumenge 14 de maig.

Per a l’ocasió, l’organització ha dissenyat un programa amb propostes lúdiques i culturals adaptades per a tots els públics. L’activitat començarà dissabte 13 a la nit amb el ja tradicional Sopar de carmanyola. I a continuació, i fins ben entrada la matinada, el protagonisme serà per a la música amb diferents actuacions de Playback.

Ja diumenge 14 de maig, segon i darrer dia de la festivitat, la jornada s’iniciarà al migdia amb una gimcana per agafar gana. I abans del dinar de germanor, els veïns podran gaudir d’un deliciós aperitiu. La Festa del Roser de La Beguda d’aquest any 2017 clourà a les 16:30 h. amb l’actuació del grup de gospel Thumbnail Gospel Feeling

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida als veïns a participar de la Festa del Roser de La Beguda i a gaudir de les diferents propostes que en formen part.