Aquest diumenge, 12 d’octubre, tindrà lloc una nova edició de l’emotiu homenatge que el Patronat de la Vellesa de La Beguda ret, any rere any, als avis i àvies majors de 70 anys. Els actes començaran a les 10 del matí amb el tradicional ofici de missa a l’Església de la Immaculada Concepció. Els avis i àvies participants hi arribaran de la mà d’un acompanyant que portarà el tradicional ram de flors.

En acabar la missa, tindrà lloc una cercavila. Els geganters i grallers de La Beguda seran els encarregats d’amenitzat el recorregut dels avis i àvies i dels seus acompanyants fins a l’Envelat. Allà es farà una exhibició de ‘country’ a càrrec de l’escola de ball Marta Zapatero, i un vermut popular per a tots els assistents.

La programació continuarà a 2/4 de 3 de la tarda amb un dinar de germanor, a base d’amanida catalana, botifarra amb mongetes i postres. L’Homenatge a la Vellesa es tancarà amb un concert de cançó catalana protagonitzat pels Tres Tenors Catalans. L’acte compta amb la col·laboració de la Societat Recreativa Unió Begudenca i Vins Bel.