La nova Biblioteca Municipal de Masquefa celebra aquest mes de gener el seu segon aniversari amb una programació especial.

Així, fins al dia 31 acull una exposició de fotografia que mostra els treballs que es van dur a terme per a rehabilitar l’antiga nau de l’emblemàtica Rogelio Rojo i fer-hi la nova Biblioteca.

A més, per al dimarts 22, a 2/4 de 6 de la tarda, s’ha organitzat una sessió de l’Hora del Conte: ‘El senyor ornitorinc’, que anirà a càrrec de la companyia La mama i la padrina.

Motor de la cultura
En aquests dos anys en funcionament –es va inaugurar el 23 de gener de 2011- la Biblioteca s’ha convertit en un dels motors de l’activitat cultural de Masquefa i s’ha consolidat com un centre per a la lectura, l’estudi, la cultura i la convivència.

Amb un fons de més de 21.000 documents, la Biblioteca rep anualment la visita de més de 50.000 usuaris –unes 200 persones diàries- que hi van a fer algunes de les moltes activitats que els ofereix el centre: llegir, estudiar, fer treballs en grup, assistir als tallers, xerrades i altres activitats que s’hi organitzen, connectar-se a Internet o usar el servei de préstec, entre altres.