Fins al 14 de desembre el vestíbul de l’equipament acull una venda solidària de llibres; i el 28 de novembre se celebrarà una conferència divulgativa sobre la realitat mèdica del càncer.

Aquesta setmana la Biblioteca municipal dóna el tret de sortida als actes de commemoració de La Marató de TV3, que enguany –en la seva 27a edició- està dedicada al càncer. I ho fa amb dues propostes culturals i divulgatives obertes a tota la ciutadania:

Venda solidària de llibres

Del 26 de novembre al 14 de desembre, el vestíbul de la Biblioteca acull una parada on tots els veïns que ho desitgin poden adquirir llibres procedents de les donacions que fan els usuaris de l’equipament. Per adquirir-ne i participar de la iniciativa cal fer una aportació simbòlica d’1€ per cada exemplar, que serà destinat íntegrament a la investigació mèdica del càncer. Entre les obres que s’ofereixen, hi ha llibres per adults i infants.

Conferència divulgativa

Mentrestant, dimecres 28 de novembre, a partir de les 18:30 h., la Sala d’Actes de la Biblioteca serà la seu d’una xerrada impartida per Sofia Isabel Melero Iglesias sobre la realitat mèdica del càncer.