T’agrada llegir? Tens llibres a casa que ja has llegit i no disposes de prou espai per a guardar-los tots? Ara, els pots canviar per altres llibres, de manera totalment gratuïta, en el nou punt d’intercanvi que trobaràs al vestíbul de la Biblioteca de Masquefa. També hi pots portar revistes, música i pel·lícules que conservis a casa perquè en puguin gaudir altres persones. Podràs canviar-les per publicacions, CDs i DVDs que encara no tens i al mateix temps faràs un favor al medi ambient, ja que promouràs el reciclatge, donant una segona oportunitat a aquests materials que tu ja has gaudit.

Aquest nou punt d’intercanvi es nodreix de les donacions que arriben a la biblioteca i que no formen part del seu fons bibliogràfic ni dels d’altres biblioteques. Els documents s’han de donar al personal bibliotecari, que els revisa i selecciona. Tots aquells que no poden ser d’utilitat per a cap biblioteca es dipositen en el punt d’intercanvi, amb la corresponent etiqueta identificativa. Cal que els llibres, revistes, CDs i DVDs que donis estiguin en bon estat. No s’accepten enciclopèdies ni obres de consulta que estiguin obsoletes.

Vine, remena, tria i emporta’t els llibres, revistes, CDs i DVDs que t’agradin. I un cop els hagis gaudit, si vols, retorna’ls al punt d’intercanvi.

Pots consultar la normativa de donacions a la mateixa biblioteca.