Sílvia F. Ibars va presentar, divendres a la tarda, a la Biblioteca de Masquefa, el seu llibre ‘Fibromialgia, mucho más que dolor’. A més de ser l’autora del llibre, és una afectada per aquesta malaltia.

‘Fibromialgia, mucho más que dolor’ és el resultat d’un any i mig de feina, en què l’autora reuneix el testimoni d’una quarantena de persones. L’escriptora pretén que sigui una eina útil, sobretot per familiars, amics i companys de feina dels afectats, perquè entenguin millor aquesta malaltia i a les persones que en resulten afectades.

A banda del llibre, Sílvia F. Ibars va crear un grup al Facebook de persones afectades per la Fibromiàlgia i que ja té més de 5.000 membres. Aquest grup -explica- serveix per vèncer la incomprensió d’una part de la societat i del govern a causa -diu- que és una malaltia que no es pot mesurar amb criteris objectius, fet que provoca que en diverses ocasions les sol·licituds d’invalidesa siguin denegades sistemàticament.

Al blog de l’autora podeu veure alguns moments de l’acte que es va celebrar en què es va parlar del contingut del llibre i es va fer una xerrada sobre com s’hauria de cuidar les persones que pateixen fibromiàlgia.