Per a assistir a l’actuació serà imprescindible reservar plaça prèviament del 17 al 21 de maig.

El pati de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà aquest diumenge 23 de maig un concert de la Cobla Montgrins que, sota la direcció de Jordi Molina, estrenarà les cinc obres finalistes del Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2020.

L’actuació tindrà lloc a les 18 h i per a participar-hi caldrà inscriure’s prèviament, del 17 al 21 de maig, a través del botó d’inscripció. A més, totes aquelles persones del col·lectiu de gent gran que necessitin suport a l’hora de formalitzar la inscripció, poden adreçar-se al CTC els dies 17 i 18 de maig, de 09 a 13 h, per a realitzar el tràmit.

Gerard LópezJoan Maria RieraEsteve Palet i Ramon Cardo han estat els compositors de les cinc obres finalistes del Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2020. El veredicte es va donar a conèixer el passat 21 de desembre en un acte telemàtic amb presència dels compositors de les cinc obres finalistes i representants del jurat, de la Cobla Montgrins i de l’Ajuntament de Masquefa. El premi ha estat impulsat per la Regidoria de Cultura i compta amb la col·laboració de la Cobla Montgrins i l’organització de Masquefa sona bé. L’Ajuntament dota aquest premi  amb 3.000€.

Recomanacions i mesures Covid-19 per assistir al concert.

Autorització d’accés per a persones menors de 12 a 16 anys.