A les 6 de la tarda d’aquest diumenge ha tancat l’urna, ubicada al local social d’El Maset, on s’ha celebrat, des de les 10 del matí, la consulta per decidir si els veïns d’aquesta urbanització de Masquefa donen el vistiplau a engegar les obres de millora d’El Maset aquest any.

La participació, de moment, se situa en el 56,30% (447 finques). El 43,70% (347 finques) encara no han exercit el seu dret a vot.

Recordem que des d’aquest dilluns, 18 de gener, i fins divendres 22 de gener, els propietaris d’aquelles finques que encara no hagin votat i ho vulguin fer, podran exercir el seu dret a vot a les dependències municipals d’urbanisme en horari d’oficina (de 9 h a 14 h). Aquest dilluns també es podrà votar per la tarda (de 17 h a 19 h).

La consulta no té caràcter vinculant, tot i que l’equip de govern de Masquefa es compromet a acceptar el resultat que se’n desprengui, sempre i quan la participació superi el 50%, entenent que els propietaris que no participin a la consulta estan d’acord amb la proposta municipal.