La Diputació de Barcelona ha concedit una subvenció de 9.000 euros a l’Ajuntament de Masquefa per a l’elaboració dels estudis de viabilitat i de gestió del futur complex esportiu que inclourà el nou pavelló i la piscina coberta.

La concessió d’aquesta ajuda fa realitat el compromís que va prendre el diputat de l’Àrea d’Esports de la Diputació, Josep Monràs, en la visita que va fer a Masquefa el mes de juny passat.

Aquesta nova subvenció se suma ja a una altra important ajuda econòmica d’aquesta mateixa institució de 448.287,46 euros, partida que es destinarà a la primera fase de la construcció d’aquests equipaments. A més, la Generalitat també es va comprometre a finançar la primera fase amb una ajuda de 800.000 euros. L’Ajuntament ja va comptar amb 4.000 euros de la Diputació per a la realització dels estudis previs.

El Consistori ja està redactant el projecte per reordenar la zona del Parc del Turó i fer-hi un gran complex esportiu que inclourà el nou poliesportiu (de més de 2.600 m2), la piscina coberta (de 2.300 m2) i un gran parc urbà de gairebé 50 hectàrees amb un circuit per practicar esport a l’aire lliure.