La música va ser, divendres, l’autèntica protagonista al recinte de La Fàbrica Rogelio Rojo. Desenes d’infants, pares i mares, acompanyats de molts altres veïns, van participar en la festa que des de fa cinc anys organitza l’AMPA de l’escola Font del Roure al voltant de la música, la segona que té com a escenari aquesta emblemàtica fàbrica avui reconvertida en un complex d’equipaments i serveis municipals.

El nombrós públic va poder gaudir de les diverses actuacions que, entre les 5 de la tarda i les 9 del vespre, van protagonitzar diverses entitats de casa nostra a la Sala Polivalent: els tabalers dels Pixafocs i Cagaspurnes, Colla de Diables Infantil, l’Escola de Música de l’Alzinar, els grallers de la Colla de Gegants i Grallers de Masquefa, la Colla de Ball de Bastons, les noies de l’Escola de Dansa Noemí Rubira, el grup de hip hop Trazando el Alma, i alguns alumnes del centre que també van enfilar-se a l’escenari.

Paral·lelament, el pati de la Rojo es va omplir de tallers relacionats amb el món de la música. Els més petits hi van poder aprendre a fer pianos amb cartolines o imans i fermalls de notes de música, entre altres propostes.

L’AMPA de l’escola també va organitzar una tómbola i va sortejar diversos obsequis cedits per comerços i empreses de Masquefa i altres poblacions per a recollir fons per a les seves activitats. Unes delicioses creps van endolcir el berenar dels assistents.