Per a participar a la Cursa Popular de Masquefa i a la Cursa de Can Parellada cal inscriure’s prèviament abans del 30 de maig.

L’Ajuntament de Masquefa convida els masquefins a participar el pròxim diumenge 2 de juny d’una nova edició de la Festa de l’Esport; una de les cites esportives de referència a la vila i que any rere any congrega corredors de totes les edats cridats a gaudir d’una jornada lúdica, esportiva i festiva.

La Festa de l’Esport arriba aquest 2019 amb dues propostes principals. La primera d’elles, la Cursa Popular de Masquefa (2,2 quilòmetres), que enguany compleix la seva dotzena edició. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament del 20 al 30 de maig.

I la segona proposta és la XX Cursa Popular de Can Parellada (de 5,6 quilòmetres), que es correrà simultàniament amb la Cursa Popular de Masquefa. En aquest cas, les inscripcions també es poden fer a l’Ajuntament del 20 al 30 de maig.

Tots els participants rebran una cantimplora; i els tres primers classificats de cada prova seran agraciats amb un trofeu.