Masquefa s’adherirà un any més al Dia Universal dels Drets de l’Infant. El dimarts 20 de novembre tots els nens i nenes podran gaudir d’una festa a la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo, on, a partir de 3/4 de 5 de la tarda, hi haurà un berenar, es faran diversos jocs i tallers i es representarà un espectacle de màgia. També s’han organitzat activitats en què els infants prepararan materials i altres sorpreses per a la jornada de donació de sang que es farà a Masquefa el dissabte 24 de novembre.

Un aliment, una entrada
Aquest any la commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant se solidaritza amb les famílies que passen per més dificultats. La festa és gratuïta però els participants abonaran una entrada simbòlica: hauran de portar un aliment pensat especialment per als infants. Així, s’hi podran dur galetes, llet, sucs, cereals, xocolata en pols, crema de xocolata i altres aliments preferits pels nens i nenes. Cal tenir en compte que, a Catalunya, 1 de cada 4 infants viu sota el llindar de la pobresa i les seves famílies no els poden garantir una alimentació adequada.

La festa del Dia Universal dels Drets de l’Infant l’organitzen, en el marc del Projecte Educatiu de Vila (PEV), l’Ajuntament, la Fundació La Roda i l’Alzinar. També hi col·laboren les Associacions de Mares i Pares dels centres educatius del municipi.