Els dies 9, 10 i 11 de juny, la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores organitzarà una nova edició d’aquest esdeveniment cultural que ja ha esdevingut de referència al municipi.

Masquefa ja es prepara per acollir aquesta setmana una de les celebracions més especials del període pre-estiuenc masquefí. Des del divendres dia 9 fins al diumenge 11 de juny, la vila serà la seu de la 20a edició de la Fiesta Rociera de Masquefa, organitzada per la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La festivitat, com ja és tradicional, arrencarà divendres amb una terrassa d’estiu. L’endemà, dissabte 10 de juny, la Fiesta Rociera viurà el seu dia neuràlgic amb un ampli i variat ventall de propostes lúdiques i culturals; com ara, el recorregut de la Verge del Rocío, sevillanes, actuacions musicals d’artistes o un espectacle nocturn. I diumenge, la celebració clourà amb la missa rociera.

L’Ajuntament fa una crida als veïns a gaudir de les diferents activitats i felicita tota la gent de La Cofradía per l’organització d’aquesta 20a edició que espera que sigui tot un èxit de participació.