Dissabte 6 de maig, Masquefa acollirà tallers de manualitats, activitats infantils, un dinar popular, música i ball amb l’artesania com a gran protagonista.

L’Associació de Propietaris de Can Parellada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masquefa, organitza dissabte 6 de maig la divuitena edició de la Fira d’Artesania. Des de primera hora del matí i fins ben entrat el vespre, els veïns podran gaudir d’un ampli ventall de propostes per a tots els públics i edats amb l’artesania com a gran protagonista.

L’activitat començarà a les 10 del matí. Els visitants podran visitar des d’aquella hora i fins les 8 del vespre les fins a 25 parades d’artesans vingudes de Masquefa i d’altres localitats veïnes i que oferiran tot tipus de productes, des d’embotits fins a llaminadures o bijuteria. Al llarg de la jornada, a més, també es duran a terme activitats per als més menuts; com ara, tallers de manualitats, inflables o la possibilitat de fotografiar-se i veure de prop a cavalls.

El dinar popular, previst a les 14 h., donarà pas a una tarda on el protagonisme serà per a la música i el ball. A les 17 h., començarà una classe de zumba; i a partir d’aquí, balls de saló i un concert per cloure la vetllada.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida als veïns a prendre part de la Fira i felicita a l’Associació de Propietaris de Can Parellada per l’organització d’una nova edició de la mostra.