Els ajuts tenen com a objectiu contribuir a mitigar la crisi derivada per la Covid-19 en aquests sectors comercials.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ha impulsat una nova línia de subvencions per a les entitats i empreses de comerç, serveis, artesania i moda. La presentació d’aquests ajuts s’ha dut a terme aquest 24 d’abril en el marc del “Nou cicle #webinarCOMERÇ Presentació d’incentius 2020 per Comerç, Artesania i Moda”, que ha comptat amb l’assistència de la Honorable Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i de la Directora General de Comerç, Muntsa Vilalta.

L’objectiu de la jornada -on hi han estat presents representants del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa- era informar de l’impacte de l’estat d’alarma per la Covid-19 en el sector comercial de Catalunya, i presentar les línies d’incentius al comerç al detall i els serveis, l’artesania i la moda per al 2020.

En el cas del comerç al detall les subvencions s’atorgaran per ordre de sol·licitud, i aquestes s’hauran de formalitzar telemàticament utilitzant un certificat digital. L’Ajuntament de Masquefa posa a disposició de tots els comerços masquefins el telèfon 93 772 58 23, des d’on el personal del CTC atendre dubtes i oferirà informació sobre el certificat digital.