A través d’aquest servei el consistori masquefí simplifica, agilitza i dota de transparència tots els procediments i tràmits administratius que són necessaris per poder iniciar una activitat empresarial al municipi.

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha reconegut públicament l’Ajuntament de Masquefa amb el distintiu de Finestreta Única Empresarial (FUE), una condició que permet a les empreses i emprenedors locals la realització al mateix consistori masquefí de totes les gestions i tràmits administratius necessaris per al desenvolupament de la seva activitat, amb independència de l’administració que en sigui responsable.

El consistori ha rebut el reconeixement que l’acredita com a ajuntament FUE per haver adoptat les mesures necessàries per tal que els procediments per a l’accés i l’exercici de l’activitat econòmica es puguin iniciar i finalitzar pels canals habilitats en aquest nou model entre les empreses i les administracions públiques.

Amb la implantació de la FUE, a més, l’Ajuntament de Masquefa mostra el seu ferm compromís amb l’impuls econòmic dels emprenedors i empresaris del municipi. Alhora, dóna compliment al que disposa la llei 16/2015 que, entre altres, fomenta l’activitat econòmica, redueix els tràmits administratius, incrementa la transparència i promou els mecanismes de col·laboració.

Carles Mernissi, regidor de Promoció Econòmica, assegura que “la FUE és una oportunitat excel·lent per seguir creixent com a vila. Primer, perquè facilitant, simplificant i agilitzant els tràmits fomentem i incentivem que es posin en marxa noves activitats econòmiques al poble. I segon, perquè acostem l’Ajuntament a les nostres empreses, empresaris i emprenedors, a més de dotar-los de noves eines que els permetran fer créixer, enfortir i consolidar els seus projectes”.

L’Ajuntament de Masquefa recorda als veïns que poden fer ús de la seu electrònica del consistori les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any i que al Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) disposen del viver d’empreses i d’un tècnic de suport en assessorament a empreses i emprenedors.